Alle categorieën
ENEN

Home>Nieuws

Alle vuurwerkfabrieken in Liuyang en Jiangxi gaan sinds 1 september weer aan de slag

Tijd: 2023-09-11 Hits: 42

De arbeiders zijn weer aan het werk voor een hele reeks bestellingen. Binnenlandse bestellingen moeten klaar zijn in december/januari vóór Chinees Nieuwjaar, en alle buitenlandse bestellingen moeten klaar zijn tegen Chinees Nieuwjaar. Sommige van de later bevestigde buitenlandse bestellingen kunnen later worden afgerond, tot april of mei 2024.  

Wat de 19e Aziatische Spelen in Hangzhou (datum van 23 september tot 8 oktober) betreft, kan dit een pauze veroorzaken voor vuurwerkfabrieken, maar dat is niet erg zeker.

Wij zijn Liuyang Guandu Fireworks Factory, we hebben net een veiligheidsproductievergadering gehad voordat de fabriek weer open ging voor directeuren en technici, en voor werknemers voor de gevarenklasse 1.1-1, 1.1-2 en 1.3. Ze houden een veiligheidsvergadering van 30 augustus tot augustus 31. 

De capaciteit van alle Chinese fabrieken in de vuurwerkindustrie wordt sterk beïnvloed door de veeleisende en hoge prijzen op de binnenlandse markt sinds eind 2022. Ongeacht de kleine en grote artikelen (grote taarten en displayschalen) verlopen de bestellingen langzamer dan normaal, aangezien ongeveer 50% van de fabriekscapaciteit wordt ingenomen door de binnenlandse markt.

pic-1